Min fjärde gummibåt Brig Falcon 450L

brig-falcon-450-under-monte

Brig Falcon F450L under montering

efter nytt inköp av ”stor” båt med sämre egenskaper att lägga till vid kobbar och skär beslutade jag mig för att byta upp mig på ribbåt ägandet. Största anledning till ny gummibåt var behovet av mer utrymme för familj och packning. Att välja en Brig som fabrikat var helt givet. Kvalitet, egenskaper, finesser kontra pris är enligt mitt tycke helt oslagbart. Även fast jag själv lagt ut kalasfina erbjudande på denna blogg tror jag ändå att man får vad man betalar för och väljer därför ett etablerat prestigemärke till förmån för lågpris import. Att jag till sist valde modellen F450L berodde mycket på dom största förutsättningar som min gummibåt-båtplats erbjuder, grunt och ganska tajt mellan pollarna samt möjligheten att samtliga tre inom vår lilla familj skulle kunna åka sittandes ”framlänges”. Givetvis finns det plats för fler gäster i båten. Svarta pontoner är inte bara snyggt utan jag inbillar mig att det kan vara mer praktiskt och döljer dom märken och skav som uppstår då man går emot bryggor/pollare.
Var ute igår hos Järnbröderna för att följa monteringen som stort sett är klar, nu väntar bara motorinstallationen!

adminMin fjärde gummibåt Brig Falcon 450L

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.